Access Bars® Class

Ξέρατε ότι υπάρχουν 32 σημεία στο κεφάλι σας, τα οποία, αγγίζοντας τα απαλά, αβίαστα και εύκολα απελευθερώνουν οτιδήποτε δεν σας επιτρέπει να λάβετε; Αυτά τα σημεία περιέχουν όλες τις σκέψεις, τις ιδέες, τις πεποιθήσεις, τα συναισθήματα και τις σκέψεις που έχετε αποθηκεύσει καθ’όλη τη διάρκεια μιας ζωής. Αυτή είναι μια ευκαιρία για να απελευθερώσετε τα πάντα!

Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει; ®

Φανταστείτε αν κάποιος μπορεί να πιέσει ένα κουμπί και να σταματήσει αυτή τη φωνή στο κεφάλι σας που σας λέει ότι δεν είστε αρκετά καλός ή ότι δεν μπορείτε να πετύχετε αυτό που ονειρεύεστε; Όλοι οι περιορισμοί που δημιουργείτε στη ζωή σας συνδέονται με τις σκέψεις, τις ιδέες, τις στάσεις σας, τις αποφάσεις και τις πεποιθήσεις σας. Ακουμπήστε ελαφρά τα σημεία των Bars και ξεκινήστε να καθαρίζετε ό,τι είναι κλειδωμένο που σας κρατά από την πίστη ότι μπορείτε να έχετε τη ζωή που πάντα νιώθατε ότι μπορείτε.
Μαθαίνοντας να λαμβάνετε είναι ένα κλειδί για να προσκαλέσετε περισσότερα από αυτά που ζητάτε στη ζωή σας. Τα Access Bars® διευκολύνουν τη διάθεσή μας να λαμβάνουμε, διαφορετικά από κάθε άλλη μορφή αυτής της πραγματικότητας.

Τι είναι η τεχνική Access Bars®;

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Access Bars®, ο θεραπευτής αγγίζει ελαφρά συγκεκριμένα σημεία στο κεφάλι διαχέοντας έτσι το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο που είναι συσσωρευμένο στο μυαλό μας από σκέψεις, συναισθήματα και πεποιθήσεις, που μας μπλοκάρουν, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοτίβα στη ζωή μας ξανά και ξανά.
Η τεχνική Access Bars μας απελευθερώνει από τα όρια που έχουμε βάλει από μονοί μας στο σώμα μας και στον εαυτό μας. Είναι σαν να πατάμε το κουμπί διαγραφής στον υπολογιστή και καθαρίζουμε τον σκληρό δίσκο από τα άχρηστα αρχεία.

Το Σεμινάριο:
Η εκπαίδευση της τεχνικής Access Bars® διαρκεί συνολικά 9 ώρες και είναι μονοήμερη. Η διδασκαλία γίνεται στην ελληνική γλώσσα.
Στο σεμινάριο θα μάθετε τη θεωρία. Θα μάθετε τις σωστές θέσεις των χεριών μαζί με άλλα εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness®.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία της τεχνικής Access Bars δύο φορές και να εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες της τεχνικής. Θα σας δοθούν επίσης εγχειρίδια που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική.
Θα ηρεμήσετε, θα χαλαρώσετε, θα αποκτήσετε διαύγεια και τέλος θα ενδυναμωθείτε!

Τι γίνεται μετά το σεμινάριο:
Είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας Access Bars Practitioner και μπορείτε να εξασκήσετε την τεχνική επαγγελματικά ή να το προσθέσετε στα προσόντα σας αν είστε ήδη θεραπευτής/τρια.
Ή απλά μπορείτε να εφαρμόζετε την τεχνική στον εαυτό σας ή στην οικογένειά σας, στους φίλους και με τους συναδέλφους σας.
Πώς θα ήταν αν όλοι γύρω σας ήταν πιο ήρεμοι και χαλαροί; Τι δώρο θα αποτελούσε αυτό στον δικό σας κόσμο;

Οφέλη που θα αποκομίσετε:

Τα οφέλη είναι πολλά και συνήθως διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Εδώ παραθέτουμε μερικά από τα πιο σημαντικά
• Μείωση του άγχους
• Εξάλειψη πόνων του σώματος
• Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου
• Βοηθά στα προβλήματα του Αυτισμού, της Διαταραχής Υπερκινητικότητας με Έλλειψη Συγκέντρωσης (ADD) και του Συνδρόμου Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD)
• Επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης
•Μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από τραύμα, χειρουργική επέμβαση και ασθένεια και συμβάλλει στη γενικότερη βελτίωση της υγείας
• Αύξηση πνευματικής διαύγειας
• Άνθρωποι ή καταστάσεις που κάποτε νιώθατε να σας βγάζουν εκτός εαυτού και δημιουργούσαν προβλήματα στη ζωή σας, ξαφνικά δεν σας ενοχλούν πλέον
• Βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση
• Θεραπεύει την κατάθλιψη

Εισηγήτρια εκπαίδευσης:

Φωτεινή Βαβίτσα: Πιστοποιημένη Access Consciousness ® Bars Facilitator

Ημερομηνία & Ώρα Διεξαγωγής:
Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 | 10:00 – 19:00
Αξία Συμμετοχής 240 ευρώ
Η τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης (σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®) και όλων των εγχειριδίων που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική.
Όσοι επαναλαμβάνουν το σεμινάριο ή είναι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών, καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή 120 ευρώ
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η κράτηση της θέσης σας.

Τόπος Διεξαγωγής: Holistic Health Centre Rhodes
Παπαλουκα 49α, Ροδος.

https://www.facebook.com/events/398315320725286/

Πληροφορίες & Εγγραφές:
Φοτεινι Βαβιτσα (Foteini Vavitsa)
Sharon 22410 29031 κιν. 6944 987 145

hands a lavender

Join our email list

Sign up to our email list and never miss a special offer or course again

Thank you, you have successfully subscribed to our email list